Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Italiaanse modetrends

Het Italiaanse event voor herenmode in Florence is weer gestart. De lente- en zomer collecties voor 2016 zijn vooral kleurrijk.

Wat op valt is dat de collecties weinig onderscheidt maken tussen man en vrouw. Iedereen kan eigenlijk alles dragen van jong tot oud. Jasjes zijn nog steeds van groot belang bij een formele outfit maar worden nu wel van lichtere materialen gefabriceerd. Qua broeken is er geconstateerd dat ze ruim maar goed gesneden zijn. Ze complementeren uw lichaamsvorm

De meest overheersende kleur dit jaar is blauw. Het komt terug in de volledige pakken met jas, accessoires, sport kleding en denim. De stiksels van deze kledij hebben aparte felle kleuren zoals geel, roze, rood en oranje. Hetzelfde geldt voor de knoppen en de voering.

Italiaanse t-shirts

De Italiaanse shirts met bedrukking blijven zoals vorig jaar erg in trek. De print is verspreid over heel het shirt in plaats van het gebruikelijke vierkant. Zoals op deze website van Italiaanse mode te zien is zijn de prijzen redelijk laag. De t-shirts zijn voorzien van kleurrijke prints met vooral superhelden erop of tekenfilms zoals The Minions. Voor kinderen zijn de t-shirts uitermate geschikt. Superhelden en felle kleuren is de ultieme combinatie. Voor volwassen mannen zijn de t-shirts met half naakte vrouwen erg in trek.

 

Updated: 5 september 2015 — 7:47 am

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme
Secured By miniOrange