Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Leuke tips om je zwangerschap vast te leggen

Zwanger zijn is een hele bijzondere periode in je leven, misschien maak je dit maar één keer mee. Daarom is het belangrijk om deze periode op een leuke manier vast te leggen. Zo houd je er niet alleen mooie herinneringen aan over, maar heb je ook iets tastbaars waarmee je eraan terug kunt denken. Hieronder staan vier tips om je zwangerschap op een leuke manier vast te leggen.

Een pretecho
Je kan een pretecho laten maken bij Pretecho&Zo. Een pretecho biedt aanstaande ouders de kans om hun kindje al voor de geboorte te zien. Je hebt verschillende soorten pretecho’s. Je hebt een vroege echo vanaf 6 weken, een geslachtsbepaling echo, een 2D echo en een uitgebreide 3D en 4D-HD real live zwangerschapsecho. Dit laatste is een echo die super realistische roze beelden laat zien van jouw baby. Je kunt ervoor kiezen om de echo op USB te laten zetten zodat je er nog lang van kunt nagenieten.

Professionele foto’s
Laat een aantal professionele foto’s maken van jezelf met je bolle buik, je partner en eventuele andere kinderen. Zo kun je later altijd terugkijken naar je dikke buik waar je kindje in zat. Dit is ook erg leuk om later aan je kind te laten zien. Kies voor een fotograaf die gespecialiseerd is in het fotograferen van zwangere vrouwen.

Een buik van gips

Een andere leuke manier om je zwangerschap tastbaar te herinneren is het laten maken van een gipsafdruk van je bolle buik. Erg origineel en mooi. Deze gipsafdruk kun je eventueel ophangen in huis, bijvoorbeeld in de babykamer. Je kunt ervoor kiezen om alleen je buik in te laten gipsen, maar je borsten en buik kunnen ook allebei worden ingegipst.

Een zwangerschapsdagboek
Houd een zwangerschapsdagboek bij met mijlpalen zoals het eerste schopje of een bepaald aantal weken dat je zwanger bent. Je kan dit doen door het op te schrijven, maar ook door er foto’s in te plakken waarop je een bordje in je handen vasthoudt met daarop de datum van die speciale dag. Door dit dagboek kun je later altijd weer heen bladeren om je zwangerschap te herbeleven.

Sowieso is het als je zwanger bent natuurlijk leuk om tussendoor zelf foto’s te maken van de vorderingen van je zwangerschap en om hier een fotoboek van te maken. En het allerbelangrijkste is dat je geniet van je zwangerschap. Geniet van elk moment, want voor je het weet is het voorbij en verwelkom je je kindje.

Updated: 15 januari 2018 — 9:02 am

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme