Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Inrichten nieuw bedrijfspand

Het is altijd leuk om een nieuw bedrijfspand in te richten. Het kan zijn dat het je eerste pand is, maar het kan ook zijn dat je gaat verhuizen. Het vraagt in ieder geval om een nieuwe inrichting. Misschien ga je de muren verven, vloeren leggen en nieuwe meubelen aanschaffen. Het inrichten lijkt makkelijk, je gaat naar de winkel, koopt verf en meubels en gaat aan de slag in je nieuwe bedrijfspand. Je zorgt dat je logo van je bedrijf aan de buitenkant en binnenkant van je pand terug komt en klaar is kees. Was het maar zo makkelijk. Jij wil toch ook het beste uit jezelf en uit je medewerkers halen? Daarom is het noodzakelijk om op de onderstaande dingen te letten. Daarnaast is het ook belangrijk om je bedrijf goed te beveiligen. Dan hebben we het niet alleen over een inbraaksysteem, maar ook over goede buitenbeveiliging.

 

Buitenbeveiligingopen-159121_640

Bij beveiliging denken de meeste mensen meteen aan camera’s en een inbraakalarm. Dat is ook zeker belangrijk, maar je mag de buitenbeveiliging ook niet vergeten. Het lijkt misschien onnodig, maar hekwerken zijn de basis voor een goede beveiliging. Het maakt het voor onbevoegden namelijk lastiger om toegang tot je bedrijf te krijgen. Je hebt verschillende soorten hekken: grote hekwerken met spijlen, gaashekwerken en staalmathekwerk. Je kunt het hekwerk tevens combineren met een slagboom en een camerasysteem voor buiten. Je doet er alles aan om mogelijke inbrekers het zo moeilijk mogelijk te maken. Het is daarom ook belangrijk dat je geen voorwerpen rond laat slingeren rondom je bedrijfspand. Denk hierbij aan voorwerpen zoals touw, dozen en kisten, ladders en ander gereedschap. De buitenbeveiliging is het eerste waar je mee moet beginnen bij het beveiligen. De rest van de maatregelen sluit je daar op aan.

 

Meubels en kleuren

Ook bij het uitzoeken van de meubels en het verven van de muren moet je rekening houden. Sommige kleuren komen de productiviteit niet ten goede. Ga daarom voor rustige kleuren. Houd jij echt van een knalkleurtje? Kies dan voor groen of blauw. Dit wordt geassocieerd met de natuur en blauw is erg helder. Verder is het belangrijk dat je ergonomisch goede stoelen hebt. Niks is zo vervelend als medewerkers met klachten. Verder moet je de airconditioning op de juiste manier hangen. De luchtstroom moet niet achter in je nek blazen, dat heeft namelijk klachten als verkoudheid en een stijve nek als gevolg. Denk daarom goed na over de spullen die je aanschaft voor je nieuwe bedrijf. Je wilt niet dat je na een aantal maanden alles weer opnieuw moet aanschaffen.

 

Updated: 19 juni 2015 — 3:35 pm
Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme