Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Als groep op reis met een touringcar

Het organiseren van een uitje, zoals een bedrijfsuitje of een schooluitje, vergt veel voorbereiding. Niet het minst belangrijke onderdeel is het vervoer naar de locatie van het uitje. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om met meerdere auto’s op weg te gaan. Wat veel leuker en relaxter is, is op reis met een touringcar. Je weet wel, die grote bussen waarin mensen naar een vakantiebestemming reizen.

Voordelen van een touringcar

Het huren van een touringcar met chauffeur neemt veel zorgen voor je uit handen. Je komt veilig en op tijd aan op de plaats van bestemming en ook de terugreis verloopt zonder dat je je er druk over hoeft te maken. Een professionele en ervaren chauffeur zorgt dat jullie op tijd vertrekken en ook weer heelhuids thuis worden gebracht.

Bij een bedrijfsuitje is het natuurlijk leuk wanneer je ook een lekker drankje kunt drinken. Dit wordt lastig wanneer meerdere mensen met de auto zijn. Wanneer jullie een touringcar voor het bedrijfsuitje huren is dit geen enkel probleem.

Organiseer je een schoolreisje? Ook dan is een touringcar het ideale vervoermiddel. Je hoeft geen energie te gooien in het regelen van auto’s en ook de kinderen zullen het meer naar hun zin hebben.

Een passende bus voor iedere situatie

Het regelen van een touringcar is makkelijker dan ooit tevoren. Naast de standaard touringcar die zo’n 30 tot 64 personen kan vervoeren, beschikken de meeste busmaatschappijen ook over kleinere minibussen en grote dubbeldekkers.

Wanneer je de volgende keer het uitje moet plannen, maak het dan makkelijk voor jezelf en huur een bus met chauffeur!

Updated: 29 oktober 2018 — 10:07 am
Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme