Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Mazda, een zeer betrouwbaar automerk

mazda2015Mazda is een van de meest betrouwbare Japanse automerken. Mazda vormt al vele decennia het straatbeeld als het om auto’s gaat. Sinds dien komen er met enige regelmaat weer nieuwe modellen bij en worden huidige types geüpgrade en evolueren mee met de hedendaagse techniek en innovaties.

De Mazda 2 is bijvoorbeeld een sportieve en lichte auto welke een jong en fris uiterlijk heeft. Hij is dynamische en zeer zuinig wat heb uitstekend maakt voor gebruik in de stad. De 935 kg lichte auto scoort ook bijzonder goed op de Euro NCAP crashtest waar hij de maximale score van 5 sterren haalt. Niet alleen zuinig maar ook erg veilig dus. Tegenwoordig houd ook Mazda zich meer bezig met een schonere verbranding en gaat daarom mee in de LPG ontwikkelingen. De Mazda 2 is daarom ook verkrijgbaar met een LPG/benzine motor.

De Mazda MX5 is een bekend model welke al 25 jaar een succes is. Daarom brengt het Japanse automerk de Silver Edition uit van de MX5 welke beschikt over een lichtgewicht carrosserie, 17 inch lichtmetalen velgen en een extra sportieve look.

Niet alleen aan de buitenkant is de nieuwe Mazda MX5 een pracht om te zien maar ook aan de binnenkant zijn er veel upgrades zichtbaar. Het rij- en schakelgedrag heeft Mazda bij de MX5 nog iets meer kunnen verfijnen waardoor hij in alle omstandigheden heerlijk rijdt.

Uiteraard wil je natuurlijk eerst je oude Mazda verkopen voordat je een nieuwe kunt aanschaffen. Kijk daarom goed rond en informeer naar de mogelijkheden. In veel gevallen is het inruilen van je oude auto namelijk helemaal niet zo interessant als dat iedereen denkt. Zonder inruil krijg je vaak een veel scherpere prijs. Je auto zelf verkopen is in 95% van de gevallen veel aantrekkelijker.

Updated: 10 november 2014 — 11:57 am

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme
Secured By miniOrange