Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Gebruik plastic kisten om je spullen te vervoeren

De beste plastic kisten voor vervoer en opslag

Maak transport veilig en betrouwbaar met de plastic kisten van Zamko. Opslag en vervoer is nog nooit zo efficiënt geweest als met de hoge kwaliteit plastic palletboxen die wij voor alle sectoren leveren. Het gebruik van kisten beveiligt de producten en maakt transport veilig en betrouwbaar voor personeel. Wij leveren kisten voor export in alle soorten en maten, ook met inklapbare constructies en opzetwanden. Alle beschermende kisten van Zamko zijn licht in gewicht en gemakkelijk in gebruik. Bestel vandaag nog, en verbeter het logistieke proces van je bedrijf aanzienlijk.

 

Een ruime keuze uit de voordeligste plastic kisten

Bij het succesvol en efficiënt transporteren van producten spelen verschillende factoren een rol. Het liefste gebruik je zo min mogelijk ruimte en maak je het indelen van de lading zo gemakkelijk mogelijk. Met exportkisten van Zamko ben je daarvan verzekerd. Door palletboxen te gebruiken steken er geen producten uit en is indelen en stapelen plotseling zeer gemakkelijk. Bovendien beschermt de robuuste plastic kist de lading en voorkomt plotseling schuiven tijdens transport, zodat er geen onvoorziene schade wordt opgelopen en alles heel aankomt op de plaats van bestemming.
Voor alle wensen heeft Zamko de geschikte kisten voor export. Verschillende designs niet-inklapbare en inklapbare transportkisten worden geleverd tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Ook loswandige systemen waarbij de kisten met behulp van klemhaken op de palletrand gemonteerd wordt, vind je bij ons. In ons uitgebreide assortiment vind je plastic kisten van alle standaardmaten, maar wij leveren ook palletboxen op maat. Iedere kist is gecontroleerd op stevigheid, heeft een lange levensduur en is dus meerdere malen te gebruiken. De investering verdient zichzelf gemakkelijk terug door transport vele malen efficiënter, sneller en veiliger te maken. Kijk snel op onze website voor meer informatie, en bescherm je producten tijdens opslag en export met de Zamko.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme
Secured By miniOrange