Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Op zoek naar een zuinige en kleine benzineauto?

peugeot-108-2014Wie op zoek is naar een kleine en zuinige benzine auto hoeft niet veel verder te zoeken. Onlangs is er een onderzoek gedaan naar nieuwe en kleine auto’s en het brandstof verbruik. Opmerkelijk is te zien dat de hybride er meteen bovenuit springt. Een hybride auto is een auto welke voorzien is van zowel een brandstof motor als een elektromotor. Naast brandstof (benzine) te tanken kun je ook de accu’s opladen zodat je op stroom kunt rijden. Het rijden op stroom is goed voor het milieu en stoot geen CO2 uit. Ideaal voor in de stad. Daarnaast is het rijden op stroom ook nog eens goedkoper.

Toyota Yaris het zuinigst

De best geteste auto als het om verbruik gaat en kleine benzine auto dan scoort de Toyota Yaris Full Hybrid op nummer 1. De auto is voorzien van een 99 pk sterke 1.5 benzine motor welke een gemiddeld verbruik heeft van 1 op 30,3. Ook in de stad is hij bijzonder zuinig waar de meeste auto’s een veel hoger verbruik vertonen. Dankzij de hybrid-technologie is de Totoya superzuinig en verbruikt slechts 1 op 32,5 gemiddeld.

De Toyota Yaris is compact maar biedt voldoende ruimte en laat zich makkelijk door het toyota-yaris-hybridstadsverkeer heen sturen. Zijn compacte afmetingen en kleine draaicirkel maakt de auto erg wendbaar. Schakelen met de hand hoeft niet meer omdat de Toyota Yaris voorzien is van een CVT automaat welke niet meer opgebouwd is een losse versnellingen maar continu variabel schakelt.

 10 getest

In totaal zijn er 10 benzine auto’s getest van diverse merken waaronder Citroën, Fiat, Lancia, Peugeot, Toyota, Mitsubishi en Alfa. Als je meer over de resultaten wilt weten dan moet je even langs komen op Auto-Verkopen-Belgie.BE waar we je veel over auto’s kunnen vertellen. Veel interessante weetjes en feiten vind je terug op de site. Elke autoliefhebber kan er veel leesplezier beleven.

Autorijden en geld besparen kan goed gecombineerd worden. Er zijn veel tips die gegeven kunnen worden als het om besparen gaat. Denk aan het wisselen van de verzekering, de juiste bandenspanning, de juiste rijstijl, onderhoud en nog een aantal andere zaken.

Updated: 20 november 2014 — 1:26 pm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme
Secured By miniOrange