Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Palletkisten als vervoermiddel voor uw sector

Palletkisten voor in elke sector

Transport moet op veilige en betrouwbare manier gebeuren. Ongeacht de sector zijn palletkisten van MP Packaging een uitkomst voor iedereen. Of het nu gaat om agrarische producten, elektronica of retail, de kisten van MP maken een efficiënt en soepel vervoer mogelijk. Dankzij de vele verschillende designs voor inklapbare en niet-inklapbare kisten vind je altijd de geschikte optie voor jouw specifieke vervoerswensen. Volg nu in de voetstappen van onze vele tevreden klanten, waaronder grote bedrijven als Toshiba en Siemens, en ontdek de geweldige combinatie van kwaliteit, service en flexibiliteit van de kisten die MP haar klanten biedt.

Inspirerende oplossingen voor vervoer

MP is strategisch gesitueerd in Veldhoven, waar al vijftig jaar lang de beste en voordeligste pakketkisten geproduceerd worden. Met anderhalf miljoen pakketkisten in omloop is MP Packaging een van de grootse namen in verpakkingssystemen. Hoge kwaliteitseisen, Nederlandse ambachtelijkheid en jarenlange ervaring garanderen palletkisten van de hoogste klasse, voor alle logistieke toepassingen die je maar kunt wensen. Met een gemiddelde afschrijftijd van 15 jaar zijn de verschillende kisten van MP vaak herbruikbaar en vrijwel onvernietigbaar.

De robuuste palletboxen zijn gemaakt voor industriële toepassing. Standaard worden de houten kisten gefabriceerd in de Nederlandse en Europese maten, wat stapeling en vervoer vergemakkelijkt. Maar ook voor palletkisten op maat kun je bij ons terecht. Elke pakketkist van MP is stevig en betrouwbaar, wat veiligheid en transportgemak ten goede komt. Dankzij slim design zijn de houten kisten gemakkelijk in en uit elkaar te halen, wat flexibiliteit in de hand werkt en ruimte bespaart bij leeg transport. Voor meer informatie over ons uitgebreide assortiment, en gedetailleerde beschrijvingen van de verschillende pakketkisten, kijk je op onze website. Neem contact met ons op voor eventuele vragen of om een offerte aan te vragen. Bij MP vind je precies de oplossing die je zoekt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme
Secured By miniOrange