Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Een scooterslot kopen online

De beste accessoire voor een scooter is een scooterslot. Hiermee staat jouw scooter overal veilig, met een goed scooterslot kun je er gerust op zijn dat jouw scooter altijd voor je klaar staat. Er zijn diverse soorten scootersloten te koop met verschillende mate van bescherming. De keuze hangt af van verschillende zaken, waaronder het gebruiksgemak en de bescherming die het slot biedt. Welk scooterslot is het beste voor jouw scooter?

 

Hoe weet je dat een scooterslot goed is?

In Nederland is er geen verplichte standaard waaraan een scooterslot moet voldoen. Er is wel een onafhankelijke organisatie genaamd ART die scootersloten test. Elk slot krijgt een waardering van 1 tot 5 sterren. Hoe hoger het aantal sterren hoe moeilijker het is om het slot te kraken. Een slot zonder ART rating kan in theorie ook goed zijn, je weet het helaas niet zeker. Wil jij dat risico lopen?

 

Zet jouw scooter goed vast

Een kettingslot is in veel gevallen de beste manier om jouw scooter veilig te parkeren. Het is bij dit scooterslot aan te raden de ketting aan een vast object te leggen, bijvoorbeeld een fietsenrek. Je kunt thuis ook een muurankerslot bevestigen, dan staat jouw scooter altijd safe.

 

Stuurslot voor een specifiek merk en type

Dit scooterslot is handig, het zijn alleen geen universele sloten. Een stuurslot wordt gemaakt voor een specifiek model scooter. Je kunt niet voor alle merken en modellen een stuurslot aanschaffen, voor de meeste Vespa scooters zijn er wel stuursloten verkrijgbaar.

 

Schijfremslot

Dit soort scooterslot is heel compact en neemt daarmee minder ruimte in dan een kettingslot. Je kunt zelfs een schijfremslot kopen met een alarm ingebouwd voor extra veiligheid. Als je vergeetachtig bent is een “reminder” kabel aan te raden, dan zul je nooit per ongeluk proberen weg te rijden.

 

Kijk in de webshop en kies het scooterslot dat het beste past bij jouw voorkeuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme
Secured By miniOrange