Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Scootmobielpagina roept uit tot scootmobiel van het jaar 2015: Quingo Flyte!

De Quingo Flyte is uitgeroepen tot scootmobiel van het jaar. Wat deze 5-wiel scootmobiel bijzonder maakt is dat hij zelf in en uit uw auto rijdt, zodat u hem zonder te hoeven te tillen eenvoudig kunt vervoeren. Bij de Quingo Flyte hoort het Flyte station dat er voor zorgt dat de scootmobiel veilig en stabiel in uw auto vastgezet wordt. Dit station past zelf in kleine auto’s en bestaat onder andere uit een lichtgewicht aluminium oprijplaat met een ingebouwde veiligheidsrichel. Met behulp van een eenvoudige afstandsbediening, bestaande uit slechts twee knoppen, rijdt uin minder dan 60 seconden uw scootmobiel in en uit uw auto. De snelheid van de Quingo Flyte is automatische geregeld en de veiligheidsrichels leiden de Flyte totdat hij de grond bereikt. Bij het laden schakelt de scootmobiel automatisch uit wanneer deze vast in het Flyte station in de auto zit.

De Quingo Flyte heeft een draagvermogen van 160 kg. Daarnaast heeft deze scootmobiel een maximaal bereik van maar liefst 37 kilometer, dankzij vier ultradunne batterijen. Dit kan zelfs uitgebreid worden tot 50 kilometer.

Naast het feit dat de Quingo Flyte gemakkelijk transporteerbaar is, heeft deze scootmobiel net als alle andere 5-wiel scootmobielen een stabiele, korte draaicirkel en veel beenruimte. U loopt dus niet tegen de problemen van een 3-wiel scootmobiel aan, die snel kantelt wanneer u een foutje maakt. En ook de beperkte beenruimte zoals bij een 4-wiel scootmobiel wordt u bij het rijden op een Quingo bespaard. Tenslotte is de Quingo Flyte ook ideaal voor lange ritten, dankzij het ergonomisch zitcomfort. De voetpanelen zijn namelijk verstelbaar en de zitpositie is verhoogd.

De Quingo Flyte is dankzij al zijn kwaliteiten uitgeroepen tot de scootmobiel van het jaar 2015!

Updated: 7 januari 2016 — 12:18 pm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme
Secured By miniOrange