Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Top 5 parkeer apps in Nederland

Iedereen herkent het wel. Na lang zoeken heb je eindelijk een parkeerplekje gevonden, wat blijkt? Geen kleingeld meer in je portemonnee waardoor je te veel geld in het automaat gooit. Zonde! Maar, dankzij een parkeer app is het mogelijk om op basis van GPS slim te parkeren. Voorheen parkeerden mensen nog met muntgeld, bellen of met een smsje. Wil je bijvoorbeeld parkeren in Amsterdam of parkeren in Maastricht, dan kun je verschillende apps downloaden met Android of Apple. De populairste parkeer apps in Nederland zijn: Parkmobile, Yellowbrick, Parkbud, ANWB Onderweg en Cition.

Yellowbrick

Met Yellowbrick betaal je gemiddeld 20% minder aan parkeerkosten. Mocht je met een creditcard betalen, hoef je geen 3% toeslag te betalen. Verder parkeer je met Yellowbrick door heel Nederland in alle Q-park garages.  

Parkmobile

Parkmobile is goedkoper in vergelijking met Yellowbrick. Bij deze app zijn namelijk geen registratiekosten verbonden. Parkmobile heeft als voordeel dat je achteraf kunt betalen. Verder heb je snel inzicht in de parkeerkosten en kun je zien in welke zone of parkeergarage je het goedkoopst uit bent. Hiermee bespaar je natuurlijk veel geld.    

Parkbud

Parkbud is aantrekkelijk om te downloaden, vanwege haar mooie lay-out. Parkbud heeft een functie waarbij het mogelijk is om in te stellen wanneer je een waarschuwing wil ontvangen. Ook geeft de app aan waar je auto staat geparkeerd. Na Parkmobile of Yellowbrick is Parkbud een echte aanrader om te downloaden.  

ANWB Onderweg

Met de ANWB Onderweg app beschik je over veel voordelen. De app heeft een overzicht met de meest voordelige parkeerplekken. Daarnaast beschik je ook altijd over de meest actuele verkeersinformatie en ben je op de hoogte van de huidige brandstofprijzen. Mocht je in het bezit zijn van een elektrische auto, dan toont de app waar de laadpalen staan via de GPS.

Cition

Het parkeerprobleem in Amsterdam is erg groot. Het is voor bezoekers en bewoners in Amsterdam vaak vrij lastig om een parkeerplek te vinden. Cition helpt je om een parkeerplek te vinden. Het is niet mogelijk (in tegenstelling tot andere apps) om een digitale parkeerkaartje te kopen. Verder is de app alleen geschikt voor de bezoekers en inwoners van Amsterdam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme
Secured By miniOrange