Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Waarom via hier backlinken


abc linkruilSlimme link netwerk

Wij hebben een netwerk aan  sites welke in driehoeksvorm naar elkaar verwijzen. Dit betekend dat er geen standaard A->B en B->A linkruil wordt gedaan maar een A->B en C->A. Hierdoor krijg je dus een unieke backlink terug.

Sterkere links

Omdat de links afkomstig zijn vanuit artikelen en niet vanaf een linkpagina waar er tig opstaan zijn de links sterker. Ook al hebben ze niet altijd een hoge Google Pagerank, er zijn meer factoren die meetellen zoals een kwalitatieve link. Pagerank zegt dus niet alles.

Ons netwerk wordt alleen maar sterker

ons netwerk groeit

Omdat er regelmatig artikelen bij komen in ons netwerk betekend dat ook dat de backlinks sterker en sterker worden. Dit in tegenstelling tot startpagina’s welke alleen maar uitbreiden met links en niet met content.

Ook Google is haar strategie aan het veranderen en zal in de loop der tijd startpagina’s minder waarde gaan geven. Dit betekend ook dat de backlinks die daar vandaan komen minder waard worden.

Schrijf je artikel met kwaliteit

schrijf met kwaliteit

Hoe beter je het artikel maar, hoe groter de kans ook is dat je meer bezoekers krijgt op je website. Mensen gaan Googelen en komen ook op je artikel uit welke op deze site is geplaatst. Omdat je link in je artikel staat komen ze automatisch bij jou terecht. Een afgeraffeld artikel zal minder uitnodigend zijn om bezoekers naar je site te lokken. Voeg bij voorkeur ook altijd een foto toe welke iets vertelt over het onderwerp waarover je artikel gaat.

Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme