Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

E-liquids kopen

E-liquids zijn vloeistoffen die worden in elektrische sigaretten (e-sigaretten) om mee te dampen. Deze zijn in allerlei smaakjes verkrijgbaar en zowel met nicotine als zonder. Met deze vloeistoffen vul je het reservoir van je e-sigaret bij. De e-liquid met tabaksmaak is verreweg het meest populair.

 

Wat zit er in een doorsnee e-liquid?

eliquid-ingredientenE-liquids van verschillende fabrikanten zijn meestal ook verschillend samengesteld. Maar de vloeistoffen bestaan meestal voor een gedeelte uit plantaardige glycerine (VG) en propyleen glycol (PG). Er zijn ook 100% natuurlijke e-liquids te koop. Deze zijn wat duurder maar wel ‘gezonder’ aangezien de fabrikanten hieraan geen kunstmatige geur, kleur en smaakstoffen toevoegen. Plantaardige glycerine geeft de vloeistof smaak en meer damp, terwijl propyleen glycol toegevoegd wordt voor het zogenoemde ‘throat effect’. We noemen dit laatste ook wel een ‘throathit’ en dit gevoel ervaren rokers van tabak ook wanneer ze sigarettenrook inhaleren.

 

E-liquids kopen met nicotine

hof-liquidsWie elektrisch gaat roken kan kiezen voor nicotinevrije e-liquids of liquids met nicotine. Nicotine is een schadelijke, verslavende stof. Bij inname verhoogt het daarnaast je bloeddruk en hartslag. E-rokers die zijn gestopt met echt roken kiezen meestal voor een e-liquid met nicotine. Daardoor krijgen zij geen ontwenningsverschijnselen en is het niet lastig om te stoppen met klassieke sigaretten. Elektrisch roken lijkt in alles op echt roken. Het enige verschil is dat er geen verbranding plaatsvindt en dat er damp in plaats van rook ingeademd wordt. Je kan er voor kiezen om je nicotineniveau langzaam af te bouwen door alsmaar weer over te stappen op e-liquids met minder nicotine.

 

E-liquids kopen zonder nicotine om af te bouwen

Waarom zou je een e-liquid kopen zonder nicotine? Deze vloeistoffen zijn bij uitstek geschikt voor degenen die helemaal willen stoppen met roken maar nog wel het gevoel van echt roken willen behouden. Zij gebruiken de e-sigaret dus om hun nicotineverslaving af te bouwen. Als je stopt met traditionele sigaretten roken en overstapt op e-sigaretten, dan zou je kunnen beginnen met een e-liquid waarin bijvoorbeeld 18 milligram nicotine zit. Ben je eenmaal toe aan een nieuw flesje e-liquid, dan stap je over op 15 milligram nicotine, totdat je bij de nicotinevrije e-liquids beland bent. Je kunt ervoor kiezen om elektrisch te blijven dampen met nicotinevrije liquids maar de behoefte aan nicotine is al zover afgenomen dat helemaal stoppen voor de hand liggend is.

 

Voordelige prijzen

e-liquidBen je op zoek naar goedkope e-liquids?
Ga dan naar Eliquidkopen.nl
Deze speciaalzaak is gespecialiseerd in e-liquids en heeft een enorme variatie aan smaken, soorten en merken. Naast de laagste prijzen geven ze ook nog eens extra korting weg wanneer je meerdere liquids afneemt. E liquid kopen doe je bij Eliquidkopen.nl

 

 

Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme