Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

E sigaret kopen

 

Een e sigaret kopen? Lees dan eerst even verder. Vooral over de voordelen van e-sigaretten voor je gezondheid. Want het mag nu wel duidelijk zijn dat de elektronische sigaret een minder schadelijk alternatief is dan gewone sigaretten! Ook besteden we aandacht aan het financiële voordeel van elektrisch roken. Maar laten we allereerst beginnen met de Nederlandse wetgeving.

 

De Nederlandse wetgeving en e-sigaret

nederlandse-wet-e-sigaretDe Nederlandse wetgeving is duidelijk wat betreft elektrisch roken. Onze overheid heeft zichzelf verplicht gesteld om zorg te dragen voor de burgers. Vandaar dan ook dat ook voor het elektrische roken regels zijn opgesteld. Zo mag men niet op alle plekken ‘dampen’ en worden elektrische rokers wat dat betreft gelijkgesteld aan gewone rokers. Sinds 1 februari 2015 gelden strengere regels. Wel is er natuurlijk een belangrijk verschil tussen e-sigaretten en het roken van tabakproducten. Zo is de damp die vrijkomt van de e-sigaret mogelijk veel minder schadelijk voor de omgeving. Er vindt namelijk geen verbranding plaats. Wel is geconstateerd dat er mogelijk ‘chemische onzuiverheden’ in de damp zit die wordt uitgeblazen. Om het risico voor de omgeving te beperken, wordt de e-sigaret daarom binnenkort in de Nederlandse Tabakswet opgenomen. Voor meer informatie daarover verwijzen we je door naar de website van de Rijksoverheid.

 

E-sigaret kopen biedt meer gezondheidsvoordelen

gezonder-roken-e-sigaret-kopenAls je een e-sigaret aanschaft, dan heb je in elk geval de zekerheid dat je tot honderden schadelijke stoffen minder inhaleert dan wanneer je zou doorgaan met gewoon roken. Want e-sigaretten bevatten namelijk geen tabak en omdat er geen verbranding plaatsvindt, komen er logischerwijs ook geen extra schadelijke stoffen vrij. Met tabak is dat wel anders maar naast al die chemische toepassingen krijg je ook gewoon de rook binnen. Dit zijn miljoenen piepkleine deeltjes per keer die je inhaleert. Het duurt tientallen jaren voordat al die deeltjes verdwenen zijn mocht je stoppen met roken. E-sigaretten bevatten een vloeistof (e-liquid) met een smaakje en nicotine (je kan ook kiezen voor een nicotinevrije variant). Mogelijk, afhankelijk per soort e-liquid, zitten er ook één of meerdere van de volgende stoffen in:

 

  • propyleenglycol;
  • glycerol;
  • nicotine;
  • aldehyden;
  • nitrosamines;
  • metalen.

 

Toch is de e-sigaret ‘gezonder’

Ook het roken van e-sigaretten heeft mogelijk nadelige effecten voor je gezondheid maar feit is wel dat je veel minder schadelijke stoffen binnen krijgt! Stap daarom snel over op elektrisch roken en voorkom dat je nog koolmonoxide, teer en talloze chemische toevoegingen binnen krijgt. Daarnaast is het roken van e-sigaretten erg goedkoop en ben je soms tot wel l0 keer goedkoper uit dan wanneer je gewone sigaretten blijft roken.

 

Meer dan alleen een financieel voordeel

besparen-esmokerUit recentelijk onderzoek is gebleken dat elektrisch roken 95% minder schadelijk is! Een e sigaret kopen is dus niet alleen veel beter voor je portemonnee maar ook voor je gezondheid. Alleen de aanschaf van je elektrische sigaret kost een stuk meer maar daarna ga je meteen flink besparen. Ook je gezondheid gaat er meteen op vooruit. Dit is pas een win-win situatie.

Er zijn vele e-liquids op de markt welke daadwerkelijk voor de rookbeleving zorgen. Neem contact op voor advies met de e-sigaretten winkel en laat je goed adviseren welk product en welke liquid het beste bij jou past.

 

 

Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme