Gratis bericht plaatsen

Versterk de positie van je eigen site!

Lachgas kopen in Den Haag

Wat is lachgas nu juist?

Lachgas of in zijn scheikundige naam distikstofmonoxide wordt soms gebruikt bij operaties als verdovingsmiddel om je in een kunstmatige roes te brengen. Dit kan ook recreatief gebruikt worden op party’s, er is wel een verschil tussen de twee. Het eerste lachgas is gemaakt voor medicinaal gebruik en is vermengd met puur zuurstof. Uiteraard is deze getest en goedgekeurd op de eisen voor menselijke consumptie. Het tweede lachgas is gemaakt voor industrieel gebruik en is niet vermengd met zuurstof, deze moet niet voldoen aan de eisen voor menselijke consumptie en geeft een algemeen sterker effect. Lachgas was vooral populair tijdens de jaren ’90 waarbij je op verschillende party’s ballonnen kon kopen die gevuld waren met lachgas. Het is een tijdlang verdwenen van de markt door verschillende regels en wetgevingen maar tegenwoordig zijn er aanpassingen gebeurt en is het gewoon legaal in gebruik. Lachgas kan aangekocht worden in patronen, cilinders en zelfs flessen. Deze flessen worden besteld voor party’s en kunnen tot 240 ballonnen van lachgas voorzien.

 

Hoe gebruikt men lachgas?

Lachgas kan je niet zomaar uit de spuitbus inademen. Het lachgas dat de spuitbus verlaat kan je lippen bevriezen door de druk. Daarom spuiten ze dit in ballonnen om dan via de ballon het lachgas te inhaleren. Gebruikers doen dit door langzaam het lachgas in en uit te ademen uit de ballon. Je voelt vrijwel direct effect bij het inhaleren van lachgas. Dit effect houdt enkele minuten aan en ept dan weg. Eén ballon lachgas bevat gemiddeld rond de 8 gram distikstofmonoxide of 4,3 liter lachgas onder atmosferische druk. In Nederland worden er minder dan 10 ballonnen per gelegenheid gebruikt door 86% van de lachgasgebruikers. De meerderheid gebruikt dit maandelijks of zelfs minder frequent.

 

Kopen van lachgas in den haag?

Je kan lachgas kopen in Den Haag bij 070gas.nl Van 2 kilo flessen tot 10 kilo flessen waarbij meer kilo een fixe korting geeft. Dus ga zeker langst op hun pagina, ze zijn 24/7 geopend en bezorgen gratis in Den Haag.

Updated: 20 september 2019 — 9:58 am
Plaats je bericht © 2014 Frontier Theme